Glavni meni
Poudarki
Iz fotogalerije
Dogodki
Facebook

Postanite prijatelj Vibacoma na Facebooku
Nagrade in priznanja
2011 - Nagrada za prispevek k trajnostnemu razvoju družbe za leto 2010

Kaja Rangus, mlada raziskovalka v podjetju Vibacom, je za svojo magistrsko delo z naslovom Odprto inoviranje v Sloveniji prejela Nagrado za prispevek k trajnostnemu razvoju družbe za leto 2010. Nagrade podeljuje Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije.


2011 - Trimova raziskovalna nagrada

Kaja Rangus, mlada raziskovalka v podjetju Vibacom, je za svoje magistrsko delo z naslovom Odprto inoviranje v Sloveniji prejela Trimovo raziskovalno nagrado.


2010 - priznanje Feniks za posebej kakovosten projekt leta 2010

Prejeli smo priznanje Feniks za posebej kakovosten projekt v letu 2010 na področju management consultinga, ki jo podeljuje GZS Združenje za management consulting, in sicer za InCo gibanje – gibanje za inovativne preboje.


2010 – priznanje združenja ASI

Mag. Violeta Bulc je kot častna članica združenja ASI (Aktivni slovenski inovatorji) prejela priznanje za izjemne dosežke na področju inovativnosti in za pomemben doprinos k povečanju prepoznavnosti slovenske dežele.


2010 - Mediy leta 2010

Mag. Violeta Bulc je prejela nagrado Mediy leta, ki jo podeljuje Zavod Ypsilon.


2010 - Sončna osebnost leta 2010

Mag. Violeta Bulc je bila za InCo gibanje imenovana med 50 sončnih osebnosti v Sloveniji. Prejela je zahvalo za delovanje na področju osebne in duhovne rasti, zdravega načina življenja, ekologije, sociale in zavzemanja za boljši svet v letu 2010.


2010 - priznanje Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju

Mag. Violeta Bulc je za pobudo, vodenje in komuniciranje gibanja inovacijske kulture na Slovenskem, prejela priznanje Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju, ki ga podeljuje Slovenska znanstvena fundacija.


2010 - srebrno priznanje za poslovno inovacijo

Prejeli smo srebrno priznanje za inovacije in sicer za razvoj družbene inovacije InCo gibanje, za inovativni preboj Slovenije, ki ga podeljuej GZS Območna Zbornica Ljubljana.


2009 - bronasto priznanje za poslovno inovacijo

Prejeli smo bronasto priznanje za poslovno inovativnost, in sicer za "Ideje z vizijo" - projekt za spodbujanje inovativnosti in podjetniškega duha med vsemi zaposlenimi v družbi BTC d.d., ki ga podeljuje GZS, Območna Zbornica Ljubljana.


2009 - nominacija za Feniks

Prejeli smo nominacijo za nagrado Feniks za najboljši svetovalni projekt leta 2009, ki ga podeljuje GZS, Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti (nekdaj ZMCS), in sicer za projekt "Razvojna zgodbo Kamnoseštva Šergan".


2008 – priznanje Feniks za posebej kakovosten projekt v 2008

Prejeli smo priznanje Feniks za posebej kakovosten projekt v 2008 na področju management consultinga, in sicer za Razvojno zgodbo Vinakoper.


2006 – nagrada Feniks za projekt leta

Prejeli smo nagrado FENIKS za projekt leta na področju management consultinga za leto 2006, ki jo podeljuje GZS Združenje za management consulting, in sicer za projekt "Razvojna zgodba v Steklarni Hrastnik - Opal d.o.o.".


2006 - srebrno priznanje za poslovno inovativnost

Violeta Bulc je s partnerji Inštituta za poslovno rast in kreativnost (IPRK) (dr. Andrej Bertoncel, mag.Ladeja Godina Košir in Darko Kovač, PMBA) prejela srebrno priznanje za poslovno inovativnost, in sicer za celovit model evolucijskega razvoja poslovnih sistemov. Priznanje je podelila Območna Zbornica Ljubljana v okviru GZS.


2005 - bronasto priznanje za poslovno inovacijo

Skupaj s partnerji (Darko Kovač, CO&DA d.o.o. ter Živa Gorup, 3R.Tim d.o.o.) smo prejeli bronasto priznanje za poslovno inovacijo, in sicer za projekt E3HRM®. Priznanje je podelila Območna Zbornica Ljubljana v okviru GZS.
Za isti projekt smo prejeli tudi diplomo nacionalnega izbora za inovacije.


2004 – nagrada Feniks za projekt leta

Združenje za Management Consulting v okviru GZS nam je podelilo nagrado FENIKS za projekt leta na področju management consultinga, in sicer za razvojno zgodbo ‘’BTC Logistični center 2004′’.


2004 - srebrno priznanje za poslovno inovacijo

Prejeli smo srebrno priznanje za poslovno inovacijo za izdelavo novega modula metodologije MABS® »Segmentacija akterjev poslovnega ekosistema«, ki ji jo je podelila Območna Zbornica Ljubljana v okviru GZS.


2003 - zlato priznanje za poslovno inovacijo

Violeta Bulc je kot avtorica metodologije MABS® dobila zlato priznanje za poslovno inovacijo, ki ji jo je podelila Območna Zbornica Ljubljana v okviru GZS.